Cazul în care salariul îți susține pasiunea

Sunteți angajat?
Aveți beneficii (bonuri de masă, asigurare de sănătate… bonuri de masă)? Dar beneficii flexibile (vă puteți alege beneficiile)?
Sunt unii angajați mai fericiți care își pot alege beneficiile salariale astfel încât să corespundă cât mai mult nevoilor lor din fiecare lună. Spre exemplu pot alege pensii private, iar plata lunară să meargă automat, sau să îți păstrezi bonusurile 6 luni pentru ca apoi să îți iei o vacanță pe culmile Spaniei, pentru o cursă poate cu un BMW R 1200 RT. :)
Exista o astfel de companie care lucrează cu departamentele de HR și oferă angajaților din România șansa să aleagă ce vor. Iar mai nou, această companie, sub numele si forma platformei BenefitOnline.ro a semnat un acord cu 9695, serviciul de asistenta rutiera care te ajută atunci când te găsești cu vehiculul tău pe marginea frumului și nu este peisajul cel care te-a blocat.
Mai jos găsiți detalii despre cele două servicii.

Începând din ianuarie 2015, cardurile de asistență rutieră 9695 pot fi găsite în lista beneficiilor pe care angajații le pot alege de pe platforma BenefitOnline.ro

București, 26.01.2015 – Pentru a crește motivația și satisfacția la locul de muncă, mulți angajatori oferă diverse beneficii, fie sub forma de lichidități, fie sub alte forme precum tichetele de masă, abonamente la sala de sport, pensii, asigurări de viață sau vacanțe. Platforma BenefitOnline.ro oferă posibilitatea selectării acestor beneficii flexibile simplu, online, pentru a corespunde într-adevăr nevoilor pe care fiecare angajat le are.

Începând din luna ianuarie 2015, BenefitOnline.ro în parteneriat cu serviciul de asistență rutieră 9695 oferă în pachetele de beneficii voluntare ce se acordă angajaților de către angajator și cardurile de asistență rutieră pentru vacanță sau anuale. Cardurile vor putea fi achiziționate pentru siguranța în timpul deplasării în interes personal sau de serviciu, indiferent dacă mașina este personală sau de muncă.

„Intenția de utilizare a unui plan de beneficii flexibil pentru angajați este în creștere la nivelul Europei și suntem convinși că mai devreme decât mai târziu și piața muncii din România se va alinia. 83% dintre companiile de top din țările Europei de Vest, cum ar fi Marea Britanie, oferă sau au în plan să ofere astfel de servicii până în 2015: 60% dintre companii aleg să externalizeze administrarea beneficiilor flexibile iar 85% dintre angajatorii care externalizează aceste servicii sunt mulțumiți de serviciu, spre deosebire de nemulțumirea declarată de 50% dintre cei care gestionează acest serviciu ei înșiși”, a declarat Stelian Bogza, co-fondator și business development director al Benefit Online.

Trackbacks (0)

  1. No trackbacks yet.

Comments (0)

  1. No comments yet.

Leave a Reply

stack