SAM 2013


salon auto moto 2013
Cateva zile cu soare si caldura, sporadice, iar motoristii profita de fiecare moment. Nu a fost o iarna grea, dar frigul si ploaia rezista, rezista, rezista.

Odata cu primele zile calduroase apar si primele evenimente auto-moto. Primul dintre ele s-a incheiat in acest week-end: Salonul Auto-Moto.

Ca in fiecare an, a fost cam sarac, in special la capitolul motoare. Un stand Triumf mare, la fel ca motoarele, un Kavasaki, nu puteau lipsi BMW, Honda, Ducati, dar motoare putine, ingramadite.

La capitolul masini puteai sa iti clatesti ochii cu masini de epoca, masini noi, masini tunate, masini pur si simplu vechi, ofertele erau mai variate ca modele si ca pret, dealerii pusi la patru ace, materialele de promovare finisate.

Puteai sa iti clatesti ochii si cu hostessele, alese una si una pentru ca exista si un concurs: votai cea mai frumoasa hostessa sau cea mai frumoasa masina expusa de amatori. Din pacate, insa, nu am inteles de ce trebuia sa votez daca castigam ceva, prin urmare nu am mai votat.

Singurul lucru unde am zis WOW a fost lounge-ul… si folosesc corect cuvantul. Un cort mare, un restaurant unde aveai “all you can eat” la un pret decent, cu trupe care cantau live, dansatori profesionisti, un intreg spectacol de lumini si muzica. Salonul aranjat extrem de elegant. Gratarul nu putea lipsi, dar era afara,  unde amatorii si pasionatii si-au putut expune bijuteriile, iar prietenii veneau sa le faca galerie. Un show bine organizat, desi cam sarac. Iar pretul de intrare mare, de 20 de lei, a mai spalat vanatorii de brichete.

Si, la final, chiar si acum cand scriu acest post, ma gandesc: de ce are DUCATI la vanzare o pereche de papuci flip-flop… in aceeasi vitrina cu o casca flip-up? O potrivire la fel de buna ca o motocicleta langa un motostivuitor.

 

*Foto credit: hotnews.ro

Trackbacks (0)

  1. No trackbacks yet.

Comments (0)

  1. No comments yet.

Leave a Reply

stack